Транспорт

Ако Ви е потребен било каков превоз за било која дестинација слободно контактирајте не и се надеваме дека ќе ви излеземе во пресрет на Вашето барање. Контактирајте не на apexfour@yahoo.com.

Ford Transit 2008

Чест и задоволство ни е да Ви понудиме услуга со мини бус FORD TRANSIT со 17 + 1 седиштa произведено во 2008 година со кое патувањето на патниците во нашата земја или странство е повеќе од пријатно, удобно и луксузно.;