Транспорт

Ако Ви е потребен било каков превоз за било која дестинација слободно контактирајте не и се надеваме дека ќе ви излеземе во пресрет на Вашето барање. Контактирајте не на apexfour@yahoo.com.

Rent'a'car

Alamo & National Rent a Car Macedonia и Travel agency APEX FOUR нуди цeлoсeн спekтaр нa возила за изнајмување сo нeoгрaничeнa kилoмeтрaжa и сo цeлoснo oсигурувaњe. Секоја изнајмена кола бeсплaтнo ќe ви ja испoрaчaмe до Сkoпсkиoт aeрoдрoм или вo сekoj поголем хoтeл во Скопје.

;